Meer informatie over de mogelijkheden?

[email protected]

+31 (0) 6 21 28 05 95

Een vraag over onze online programma's?

Voor gemeenten en overheid

Benieuwd naar wat Creatievedagbesteding.nl voor uw gemeente kan betekenen?

 

Neem contact op met Gerda om meer te weten te komen over onze (maatwerk) oplossingen.

 

Voor particulieren

Direct aan de slag of meer weten van een van onze online programma’s? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie over vergoeding vanuit uw WMO of PGB budget.

 

Op de website van Tekenwijzer vindt je nog veel meer informatie over onze programma’s en ervaringen van cursisten.

 

Naar tekenwijzer.nl

Waarom Creatievedagbesteding.nl?

Creatievedagbesteding.nl biedt diverse creatieve (online) programma’s voor particulieren die een dagbesteding zoeken. Daarnaast bestaan er meerdere (maatwerk)oplossingen voor gemeenten en overheden die hun inwoners willen helpen bij hun dagbesteding.

Creatievedagbesteding.nl is een initiatief van Gerda Meijer uit Zeewolde. Gerda is creatief therapeut, eigenaresse van Tekenwijzer en houdt ervan om mensen te laten tekenen en schilderen.

Door haar werk bij Tekenwijzer komt Gerda regelmatig in contact met mensen die in hun leven tegen bepaalde uitdagingen of vervelende situaties aanlopen. Deze mensen hebben merkbaar veel baat bij het tekenen en schilderen. Het is een goede (gedeeltelijke) invulling van hun dag en het vermindert het gevoel van eenzaamheid en verveling. Bovendien brengt het energie en vergroot het het creatief denken.

Zo kwam Gerda op het idee om haar (online) programma’s aan te bieden aan mensen die een dagbesteding zoeken. Meer over Gerda lees je op Tekenwijzer.nl.