Meer informatie over de mogelijkheden?

[email protected]

+31 (0) 6 21 28 05 95

Geen KUNST aan!

Tijdens de boeiende en veelzijdige tekenlessen van Geen KUNST aan! kom je helemaal tot jezelf. Door deze cursus wordt jouw creatief denken aangesproken en daardoor ontdekken veel mensen dat ze anders met situaties om kunnen gaan.

Je krijgt dankzij de cursus handvaten aangereikt die jou helpen om positief naar het leven te kijken en het heft in eigen hand te nemen. Daardoor leer je sterker in je schoenen te staan en je eigen weg in het leven te bewandelen.

Door de lessen van Geen KUNST aan ben ik beter gaan zien wat bij me past en welke keuzes ik kan en moet maken.

- Heleen Bijkerk - Van Beveren

Wat ga je doen?

Je gaat tekenen en kleuren, mediteren en relaxen. Je ontdekt daardoor precies wat er gebeurt als je geen inspiratie hebt of te kritisch op jezelf bent. Je leert bovendien hoe je dat gevoel om kunt buigen naar plezier in kleuren.

Je krijgt veel tekentechnieken aangeboden en maakt kennis met een heel andere manier van tekenen. Je ontdekt namelijk hoe je met je eigen “ART” jouw leven kleurrijker maakt. Gewoon door je eigen beeldtaal te gebruiken en daarmee te spelen.

Door jezelf niet te serieus te nemen en te spelen met wat je tegenkomt word je een echte levenskunstenaar. Niet alleen op papier maar ook in jouw dagelijkse leven!

Meer informatie over de online cursus Geen KUNST aan! vindt je op de website van Tekenwijzer.